Allmänt

Redan lördag och årsresumé!

Igår blev det dåligt med uppdatering!
Trodde att jag skulle hinna och orka med att blogga under dagen och kvällen men tyvärr inte. Halv tolv var jag hos Linnéa på Jane’s Skönhet för ett lashlift, kommer visa bilder på det i ett eget inlägg. Direkt efter hämtade jag upp Tuva-Li’s gudmor innan vi körde och hämtade Tuva-Li hos sin gammelmormor.

Från gammelmormor körde vi direkt ut till Väla för att spana in mellandagsrean! Mycket folk och trots att jag själv har barn och vagn till henne, så ställer jag mig inte rakt upp och ner i gångar och blockerar andra, så de inte kommer förbi och framförallt inte kommer ut ur butiken. Ska ni stå och prata med någon bekant ni träffat på, så ställ er mer åt sidan tycker jag. Förutom lite irritation på folk så hittade jag inget speciellt på rean. Det blev en kjol till Tuva-Li som var tänkt till nyårsafton men hittade ingen fin topp till den!

Istället blev det en midnattsblå klänning med guldprickar och sammetsöverdel från Cubus. Perfekt med rea, var nedsatt från 249 kronor till 99 kronor, sen hade jag en rabattcheck, så fick ytterligare rabatt på klänningen. Så istället för kjolen får det bli klänning för Tuva-Li’s del!

Lördagsplanerna blir lugna!
Var tog veckan vägen? Känns verkligen inte som en lördag idag, tycker att det känns som onsdag eller torsdag, nyårsafton imorgon, vad hände där?
Är det bara jag som tycker att 2017 har gått i en himla fart, nyss var det första januari. Mycket har hänt under detta året, skulle ni vara intresserade av att läsa en årsresumé även detta året?

Vi har inga speciella planer för dagen idag! Kör väl ut till Tuva-Li’s mormor och moffe och umgås med dem ett tag. Känner inte för att sitta hemma hela dagen. Men innan dess så ska jag städa över här hemma och hänga in kläder i garderoberna. Tråkigt nöje men ett måste!

Uppdaterar lite senare igen! Ha en fin lördag idag. Kramar!

Tuva-Li’s nyårsklänning!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *