Allmänt

En bit på vägen!

Nya bloggen är uppe!
Nu har äntligen mitt domännamn gått över till nya sidan och jag är så nöjd! Känns skönt att inte tillhöra någon portal. Är evigt tacksam för att Christer hjälper mig med alla frågor och små problem som uppstår, känner mig som en jobbig jäkel. Jag har suttit och pillat lite med designen här på bloggen och det börjar arta sig. Det ska göras en header men just nu vill det sig inte som jag vill, delar av texten i den försvinner oavsett hur jag redigerar den.

Så tills jag har löst det får det vara en tillfällig header här på bloggen! I övrigt så är jag nöjd med designen och hur bloggen ser ut. Stilrent och ljust, precis som jag vill ha en blogg. Själv gillar jag inte mörka bakgrunder och oläsbara teckensnitt, men det är min smak och alla får gilla olika.

Strax ska jag lägga loppan för vila här hemma och fortsätta fixa med bloggen! Vill inte sitta med det när hon är vaken, då vill jag umgås med henne. Men ni får mer än gärna tycka till i en kommentar vad ni hittills tycker om nya bloggen och designen. Kom gärna med idéer om ni vill se något specifikt härinne. Kram så länge!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.