Allmänt

Vårt 2018!

2018 SKA bli vårt och mitt år!
Det låter kanske klichéartat men jag är fast besluten om att 2018 ska bli mitt och Tuva-Li’s år. Jag ska kämpa för hennes och mitt välmående, jag ska kämpa för att hon ska få en trygg uppväxt, jag ska kämpa för att nå mina mål med viktnedgång och träning, jag SKA bli en ännu bättre mamma för hennes skull.

Hon är min motivation här i livet och inget, absolut inget ska stoppa mig! Jag ska bli den där mamman som inte kommer vara en soffpotatis och inte orka leka med mitt barn. Så efter nyår kommer både kosten och träningen att tas på stort allvar! Skafferiet ska rensas ut på onyttigheter och ersättas med bra snacks, inte bara för min skull utav även för Tuva-Li’s skull, då hon inte behöver få i sig massa onyttigt socker i sin lilla kropp.

Jag ska hitta en snygg fruktskål och fylla den med hennes favoriter! Så hon kan ta frukt när hon känner för det. Även om hon får frukt redan nu när hon vill så är det trevligare om det ligger framme. Här ska göras en helomvändning kan jag lova er! Kommer ni vara med på resan?

Mål för 2018:
• Gå ner minst hälften av de kilona som jag vill ner.
• Träna minst 3 gånger per vecka.
• Ta tag i kosten.
• Bli en bättre mamma.
• Visa ännu mer uppskattning för folk.
• Umgås med personer som verkligen vill umgås med oss.
• Ta mina sociala medier till en ny nivå.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.