Allmänt,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Fotografering

De bästa bilderna blir tagna i ögonblicket!
För ett par veckor sen hade vi ett besök inbokat hos Erica, som äger studion Fotograf Erica Möllerstedt. Studion ligger i Åstorp, en bit utanför Helsingborg. En mysig och intim studio!

Jag ville ha lite nya bilder på mig och Tuva-Li tillsammans, då man sällan tar det och dels för att det blir svårare att ta gemensamma bilder på oss själv. Bokade in en eftermiddagstid hos Erica som var otroligt trevlig och jätteduktig, trots att Tuva-Li inte ville samarbeta något speciellt. Men de bästa bilderna blir tagna i ögonblicket eller hur?

Förutom vanliga porträtt/familjeporträtt så tar Erica även gravidbilder, dop- och bröllopsbilder och mycket mer. Priserna varierar givetvis men för 550 kronor får du tillexempel 8 stycken bilder och givetvis går det att köpa till extra bilder om man skulle vilja det.

Något jag kommer att göra framåt vårkanten är att boka in en utomhusfotografering med Erica för att ta härliga vårbilder på Tuva-Li och förhoppningsvis är hon mer samarbetsvillig då. Tycker att det är så fint med utomhusbilder och visst är det fint att ha som minne medan Tuva-Li växer upp?

Bor ni i Skåne eller i övriga landet för den delen, så kan jag verkligen rekommendera Erica, jättetrevlig och otroligt lugn, trots att Tuva-Li inte var helt samarbetsvillig. Nedan ser ni ett litet urval av de bilderna jag valde ut, som ett bildspel!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *