Mätta och väntan på tomten!

24 december 2017 2 av Sofia Werlin

En mage full med mat!
Julmaten nere och man blir alltid så himla mätt, trots att man tycker att man äter en lagom portion. Jag äter varken sill, brun- eller rödkål och inte heller bröd. Så trots min lilla begränsade tallrik så är jag proppmätt. Nu behöver man inte äta på flera veckor känns det som. Tuva-Li är det full fart på, trots att hon har ätit och haft sig.

Nu inväntar vi tomten här hemma hos min mormor! Ska bli spännande att se hur Tuva-Li reagerar detta året, förra året gick hon fram till tomten direkt utan att bli rädd eller ledsen. Samtidigt är det bra att hon inte blir rädd, så hon inte får dåliga minnen av julen och tomten. Var du rädd för tomten som liten? Eller har ditt/dina barn varit rädda för tomten?

Ha nu en fortsatt mysig julafton! Hoppas att ni får många fina paket som ni blir nöjda med. Kramar!