Allmänt

Julaftonsmorgon!

Tänk att julaftonsmorgon är här!
Vi ska fira jul hemma hos min mormor tillsammans med mamma och mina syskon. För att slippa bära med en massa julklappar dit och ännu fler julklappar hem, så fick Tuva-Li öppna sina julklappar från mig här hemma nu imorse. Blev en överlycklig unge när hon öppnade sina paket med bamseböckerna i.

Hon fick även ett fiskespel i trä, där man ska fånga fiskar, ett puzzel med Hitta Nemo och en stor tågbana i trä. Tågbanan är redan uppsatt på hennes rum och det har hon lekt med sen imorse. Jättekul att se att hon uppskattade det så mycket. Böckerna med Bamse var också jättepopulära och hon sken upp som en sol när hon öppnade första paketet.

Mys i soffan framför film!
Just nu myser vi i soffan framför Frost. Sen jag skaffade min chromecast tidigare i veckan så har både Netflix och Viaplay gått varma här hemma. Tuva-Li är helt inne i både Bamse, Nemo och prinsessor. Fick henne dock att kolla på Trolltider, den gamla och mysiga julkalendern. Hon satt helt still i soffan och kollade på en del avsnitt innan hon tröttnade.

Nu ska vi mysa vidare denna lugna julafton! Ha en jättemysig dag i lugnets tecken utan en massa stress, ät god mat och bara njut av varandras sällskap. Många kramar till er alla ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.