Allmänt

Dåligt med uppdatering!

Sämre än sämst!
Tanken var att jag nu under helgen skulle ta tag i bloggen i helgen men det blev ändrade planer. Igår låg jag nerbäddad i soffan och sängen om vartannat med en hemsk migrän. Fick skriva till mamma om de kunde passa Tuva-Li för jag hade ingen ork i kroppen. Hon blev hämtad strax efter halv nio igårmorse och sen sov jag fram till tolv.

Hade fortfarande känningar när jag vaknade och hade det hela dagen men blev lite bättre framåt kvällen. Tuva-Li fick sova över hos min mamma, så just nu är jag här hos dem och ska hämta henne. Blir middag här med innan vi kör hem, loppan ska hjälpa till att klä granen här hos mamma med innan vi styr bilen hemåt.

Fyra arbetspass kvar!
Måndag imorgon igen och jag har endast fyra arbetspass kvar innan jag och loppan kommer ha jullov tillsammans. Valde att ta semester hela julen då vi knappt har några elever på fritids. Ska bli mysigt att vara hemma med Tuva-Li och hitta på en massa bus. En träff med fina Cissi ska definitivt bli av efter gårdagens skrivande med varandra.

På onsdag måste jag ut på IKEA och fixa det sista till julklapparna Tuva-Li’s pedagoger ska få av henne. Vad det är för presenter får ni se när de är lämnade på förskolan, vill inte avslöja innan om de skulle kika in här på bloggen, men jag hoppas att det kommer bli uppskattat i alla fall. Sommarpresenten blev väldigt uppskattad i alla fall.

Nu ska jag läsa igenom lite kommentarer innan vi ska äta. Hinner kanske med en uppdatering ikväll också, beroende på när Tuva-Li somnar ikväll! Kram så länge ♥

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.