Vinn mina hudvårdsfavoriter!

I samarbete med Rosenserien har du nu chansen att vinna ett fantastiskt hudvårdskit med mina favoriter: Cleansing Cream, Rose Water, Gentle Peeling, Clay Mask och Moisturizer med ett värde av 1 370 kronor, vilken perfekt julklapp hade inte det varit?

För att delta ska du:
➀ Gilla Rosenserien på Facebook.

Motivera hur du tar hand om din hy idag och varför du vill vinna!

➂ Vill du ha en större vinstchans? Tävla då även på mitt Instagramkonto, @sofiawerlin.se

Tävlingen avslutas på onsdag den 13 december kl 23:59.
Vinnaren kommer att presenteras i detta inlägget samt taggas på Instagram om man tävlar där också!

27 thoughts on “Vinn mina hudvårdsfavoriter!

 1. Använder mig av Rosenseriens cleansing cream, den har hjälpt min hy såå mycket.
  Jag vill vinna just för att jag älskar dessa produkter men som mammaledig kostar jag mig allt för sällan på såna saker till mig själv.

 2. Att vårda sin hy både utifrån och inifrån är viktigt. Så jag dricker några glas vatten varje dag och är noga med rengöringen både morgon och framförallt kväll. Jag föredrar ekologiska produkter utan en massa kemikalier så detta hudvårdskit från Rosenserien är ju en riktigt drömvinst! Är även försiktig när jag vistas i solen, så jag skyddar min hy med solskydd eller tunna kläder. En peeling scrub emellanåt är nyttigt för hela kroppen och tar bort döda hudceller och masserandet sätter igång blodcirkulationen på ett positivt sätt och gör att du har mindre risk att få celluliter.

 3. Jag kan ingenting om hudvård men hade gärna velat lära mig och ta bättre hand om min hy. Perfekt startkit! Tävlar även på din Instagram under Emeliiten

 4. Gillar på fb 🙂

  Idag tar jag hand om min hud genom att lägga ansiktsmask någon gång inland när tid finns samt tvätta av med vatten dagligen. Har inte hittat någon hudvårdsprodukter som funkar ännu till min hud särskillt bra så denna vinsten hade blivit perfekt då jag älskar deras mask!

 5. Härligt,
  Jag hade tänkt vinna det här till min sambo då hon behöver mer skötsel av sin hy efter alla operationer. Hon är duktig redan nu men hade tänkt om hon kunde testa något nytt hade det varit bra..

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna detta kit. I dag har jag inte direkt några rutiner alls på hur jag ska ta hand om min hy, då jag saknar produkter till detta och egentligen inte vet vilka produkter som lämpar sig bäst för mig och just min hy.

  För att ta hand om min hy i dag tvättar jag därför bara av ansiktet med varmt vatten och sedan torkar jag med en speciell handduk.

  Gillar deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. När vintertid mot min hy är hård,
  behöver jag Rosenseriens exklusiva vård.
  Detta kit önskar jag till min torra hy,
  för då blir min hud rengjord, återfuktad och som ny.
  Alla ålderstecken suddas smidigt ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut.
  Mjuk och len om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

  Hej Sofia!

  Jag är mycket noga med att ha en daglig hudvårdsrutin med rengöring, ansiktsvatten, serum, ögonkräm, dag- och nattkräm. Använder SPF dagligen, året runt. 1-2 gånger i veckan gör jag en peeling och lägger en mask eller två. Rosenseriens hudvårdskit vore perfekt för min hudvårdsrutin, speciellt som jag vintetid blir torrare huden. Hoppas innerligt på att få överraska min hy med detta lyxiga kit!

  Hoppfulla hälsningar/ Maria C.

  (Gillar Rosenserien på facebook! Maria Carlweitz)

 8. Vilka fina produkter! Det lustiga är att trots att jag använder massor av produkter från Rosenserien, så har jag aldrig testat dessa. Håller tummarna för vinst! / Jag brukar varje morgon lägga på en fuktighetsbevarande ansiktsmask, förutom de morgnar då jag väljer att peela. Därefter åker Rosenseriens morotsolja på. Ögonkräm samt Rosenseriens fuktighetskräm.En av få produkter som inte ger sveda och utslag.

 9. har en massa ihop plock i ansiktet nu med olika märken men har köpt rengöringskrämen i rosenserien och ska köpa hela serien när ekonomin tillåter,,,,,skulle ju va kul om det gick snabbt genom denna fina tävling Med vänlig hälsning Annelie P

 10. Idag använder jag risenseriens motorolja och är super nöjd! Vinner jag detta kit blir det en grundl7gare behandling v min hud och det skulle den verkligen behöva!

 11. Idag är rutiner det viktigaste med tvätt och kräm efter vädrets förutsättningar. Men med ett litet barn glömmer jag mina egna rutiner och slarvar mer. Hade blivit mer taggad men en ny serie att jobba med mina egna rutiner igen!

 12. Just nu har jag rosacea så jag har en kräm för det men i vanliga fall så använder jag serum(har märkt stor skillnad sen jag började använda den) och dag och nattkräm som är anpassad efter min hud. Dricker även lagom mycket vatten och träning har jag märkt oxå hjälper iaf mon hud. Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag och min hud är värda en liten present

 13. Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll, tonic och återfukta efteråt, peela en gång i veckan och använder en ansiktsmask 1-2 ggr/vecka. Sen försöker jag dricka mycket vatten och se till att få i mig en varierad kost så att jag får i mig alla viktiga näringsämnen. Sen att alltid se till att få frisk luft varje dag och motion några gånger i veckan får också min hud att må bättre!

  Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Ansiktet har blivit alldeles tråkigt och grått,
  önskar jag lite härliga produkter kunnat fått,
  Rosenserien kan göra så min hud känns alldeles fräsch och ny,
  så det bara strålar om min vinterhy,
  att få vinna då slår min högsta önskan in,
  och jag skulle känna mig vacker i mitt skinn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *