Allmänt

Tillbaka med ny energi!

Förlåt förlåt förlåt!
Jag vet att jag har varit otroligt dålig på att uppdatera, men det tog på krafterna att hålla koll på Tuva-Li under vabbperioden och när väl hennes medicin hjälpte, så släppte min inre stress och jag kände mig tung i huvudet och hade ont i halsen. Nu är det bättre som tur är och Tuva-Li är mycket bättre. När hon väl blir dålig, så blir hon ordentligt dålig.

Tillbaka till jobb och det är så härligt! Älskar verkligen personerna jag dagligen får arbeta med, både personal och elever. Jag kan ha, enligt mig, världens bästa jobb. Denna veckan har gått skrämmande fort och helgen ännu snabbare, om tre veckor är det fjärde advent och julafton – stoppa tiden!!

Helgen inleddes med jobbförlängning samt en julfest och show på Sundspärlan med jobb! Helt okej mat, kan inte jämföra med tidigare år. Äter varken sill eller gottebord, så för min del blev det lite olika laxsorter och lite av det varma och julskinka, sen var jag nöjd. Showen var faktiskt grymt bra – Rock The Night med massa bra låtar från 80-talet. Jag var hemma runt halv två, nöjd och belåten med kvällen! Tusen tack fina Cissi för att du agerade taxi under kvällen ♥. En träff med barnen och även utan är ett givet kort.

En lugn helg i övrigt!
Förutom julfesten i fredags så blev helgen lugn! Tuva-Li simmade i lördags och sen spenderade vi dagen hos mamma. Idag har vi fått upp granen här hemma och hunnit städa undan lite innan vi körde hem till mamma på middag. Tuva-Li sover sen ett par timmar tillbaka och jag ska strax släcka ner jag med.

En ny dag imorgon med jobb och förskola på schemat! Ska städa över ordentligt imorgon här hemma efter jobb. På tisdag ska vi iväg på lite roligheter och på torsdag kommer fina Emma och hennes dotter Inez på besök. På lördag åker jag och Tuva-Li upp till Ullared och GeKås med hennes ena gudmor och sover över i stuga däruppe, ska bli himla mysigt. Hur ser dina veckoplaner ut?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.