Vår julnisse!

Det dröjer många dagar till men jag var tvungen!
Klart man blir nyfiken på hur det ser ut när man endast har sett det i butik lite snabbt. Natten mellan den 30 november och 1 december kommer här flytta in en liten julnisse i vårt hem. Han kommer få bosätta sig i hallen, precis vid ena listen vid ytterdörren.

Tuva-Li hann inte se när jag plockade upp delarna och hon hann inte heller se när jag tog foto på det. Visst är det sött? Tanken är att nissen ska flytta in och varje natt ska han lämna ett litet paket. Jag tycker att hon fortfarande är för liten för en chokladkalender och detta är lite roligare kan jag känna. Kanske är hon för liten för att förstå men det återstår att se, ska bli skoj att se hennes min och blick på morgonen den första december.

16 Kommentarer

 1. Lena säger:

  En liten pixibok, strumpor,målarbok, tvål, ny tandborste. jag la ner småsaker som min son hade användning för.

 2. Christer Holm säger:

  Den var ju söt, nej våra barn fick välja i år den yngre valde en star wars kalender , den äldre en häst kalender.

  1. Roligt när barnen själv kan välja med 🙂

 3. Jennifer säger:

  Klämmor, totteband m.m 🙂
  Nej blir legokalender här för grabben 🙂

  1. Tack för tipsen vännen! Jag får besöka MM en dag och handla lite där ❤️

 4. Sanna säger:

  Åååh, jag älskar sånt här! Gjorde en presentkalender till min man förra året, men i år blir det inget med det. Det är ju också så klart roligare att göra det till ett barn tror jag 🙂 Men förra året planerade jag i god tid och beställde massor av roliga småprylar från Aliexpress, tex nyckelring med Jon Snow, cocktailpinnar, en vinluftare, något sånt där nagelkit med saxar och grejs och en massa annat. Det var såå uppskattat! Kompletterade med lite från Sverige också; en kartbok, en cigarr, en flaska vin m.m. Men det slutade med att han öppnade alla paket typ den 12;e haha. Han är väl också ett barn på sätt och vis

  1. Ja det är ju så skoj att fixa och pyssla ihop saker

 5. Haha du är väldig påhittig 🙂

  Btw, inte glömt att blogga om eventet. Fullt upp med att fixa till bloggen och packar inför Kuba men det kommer 🙂

  1. Hehe roligt att göra något annorlunda ju!

   Ingen fara! Jag har inte heller hunnit blogga om det mer än själva goodiebagen ❤️

 6. Sanna säger:

  Men åh va mysigt

 7. Martina säger:

  Nämen åh vad mysigt och rolig idé! Tusen gånger bättre än en choklad kalender! Tycker att du ska dokumentera henne den 1 december är också väldigt nyfiken på hur hon kommer att reagera 🙂

  1. Ja så himla skoj att göra något annorlunda

 8. Eva säger:

  Så fin!❤ Vi brukar ha en paketkalender, men i år tror jag vi skippar det faktiskt. Barnen kommer få var tredje dag nästa år, man har inte oändligt med pengar och julen är dyr nog som det är

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.