Allmänt

En torsdag full med planer!

Hej fina du! Redan torsdag, vad hände med veckan egentligen?
Tuva-Li vilar och jag har precis landat i soffan efter ett städryck i vår stora garderob här hemma. Har en liten tanke på att vagnen ska ställas därinne och en snyggare byrå ska hittas till vår lilla plats där vi hänger jackorna. Vill ha en byrå så man kan ha mössor, vantar och annat i den istället för att hela hatthyllan ska fyllas med det.

Såg en snygg byrå på IKEA igår men måste mäta för att få exakta måtten mellan väggarna! Dumt att köpa en byrå, montera ihop den och märka att den inte passar. Hade blivit lite matt då faktiskt. Just nu fylls utrymmet med kartonger som jag rensade ut ur garderoben, får passa på att gå ut med dem medan Tuva-Li fortfarande vilar.

Trots mitt städryck har vi hunnit med lite annat under dagen!
Jag har fått sålt ett par vinterstövlar som Tuva-Li inte kan ha mer, hunnit hämta en hel pappkasse med kläder till Tuva-Li hos en granne och sen har vi hunnit med ett besök och fina Eva och Lykke. Tuva-Li roade sig själv med Lykke och alla leksaker medan jag och Eva hann med en kopp kaffe och massa prat.

Jättekul att få se deras fina hus med! Man blir ju allt lite sugen på hus själv men just nu bor vi bra i vår lägenhet. Att hitta hus till bara mig och Tuva-Li känns bara dumt, vi kommer aldrig utnyttja hela. Även om det hade varit mysigt med både hus och trädgård. Men det kommer förr eller senare, jag stressar inte över det. I framtiden ska vi bo i ett mysigt hus, det är mina planer!

Nu ska jag smita ut med lite kartonger innan Tuva-Li vaknar från sin vila! Gäller att passa på som ensamstående. Annars hade hon helt enkelt fått följa med ut, hon brukar vara duktig och hjälpa till att bära. Kram så länge ♥

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.