Allmänt

Sömn och höstlov!

Hej fina du! Hur har din tisdag varit?
Jag hade tankar på en liten sovmorgon innan klockan ringde imorse, men så blev det inte. Spelar ingen roll om det är vardag eller helg, varje morgon vaknar jag självmant tjugo minuter över fem. Kroppen måste ha en inbyggd väckarklocka!

Jag hade en liten tanke på att sova lite längre då Tuva-Li inte hade förskola idag och hon skulle följa med mig till jobb. Perfekt med höstlov och när vi har få barn på fritids. Tuva-Li sov gott i sin säng när jag skulle väcka henne, så himla skönt att det går så bra om nätterna. Jag hade mentalt förberett mig på skrik, tårar och vakna nätter, istället blev det tvärtom. Hon somnar i sin säng runt 19:00 – 19:15 och sover där hela natten fram tills jag väcker henne.

Hon sov ju hos mig i närmre två år!
Det är klart att man räknar med lite jobbigare nattningar då. Men jag är glad att det har gått så pass bra hittills och givetvis kan det komma kvällar som är jobbigare, det räknar jag med. För allt kan inte vara en dans på röda rosor.

Och på tal om att sova så hoppas jag att min automatiska väckarklocka i kroppen tar lite ledigt nu. Jag har semester och höstlov fram tills söndagkväll med Tuva-Li, så lite sovmorgon hade inte skadat. Ska bli jättemysigt att få vara ledig tillsammans med henne, håller tummarna för bra väder så vi kan vara ute och mysa med. Blir nog en tur till Vellingeblomman med för att spana in deras Halloween- och julmarknad, julmarknaden ska vara otroligt fin sägs det!

Dags att ta tag i lite kommentarer innan mina ögonlock stängs för lite skönhetssömn! Men jag har tid resten av dagarna med att beta av alla era fina ord. Kramar ♥

En dag på jobb med mamma!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.