Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

28 dagar senare!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Matdagboken! Läs mer längst ner i inlägget.


För 28 dagar sen påbörjade jag en LCHF-kickstart i samarbete med Matdagboken. 

Jag kände att vågen och måtten hade stått still alldeles för länge och att kroppen behövde kickas igång. Innan jag fick Tuva-Li gjorde jag en kickstart med goda resultat och även efter kickstarten fortsatte jag att tappa både vikt och centrimetrar, jag var otroligt nöjd! Jag personligen behöver det där strikta i mitt liv, för att inte spåra iväg.

För mig funkar det att ha struktur vecka för vecka när det kommer till maten! Jag slipper stå i affären och stampa och inte komma på något att äta. Jag slipper stoppa ner en massa onyttigt som jag vet om att jag mår dåligt av. Klar struktur och färdiga menyer passar både mig och mitt liv, jag kan planera och ändra om därefter om något annat skulle komma mellan.

För 28 dagar sen vägde jag in mig på ett tresiffrigt resultat! 

Och jag gjorde ett inlägg redan då att jag varken skulle väga- eller mäta mig under dessa tjugoåttadagar. Dels för mitt eget psyke men också för att få en större sporre av att se resultaten i slutändan. Under kickstarten så har du vägning- och mätning inför varje vecka men under den första halvan så varken ställde jag mig på vågen och jag tog inga mått.

På dag 15 kände jag ändå att jag ville se om det faktiskt hade hänt något. Dels för att arbetskollegor såg skillnad men jag märkte också skillnaden – både fysiskt och psykiskt. På dag femton hade jag lyckats att komma ner till ett tvåsiffrigt resultat och sedan min hälsostart den 27 augusti i år hade jag totalt lyckats gå ner tio kilo!

Kroppen skrek av lycka och jag har under den sista halvan kämpat vidare med både kosten och träningen! Jag märker på mina kläder att det har hänt en del. Även på nya kläder märker jag det, då dessa också har börjat sitta lösare. Jag är verkligen frälst i kickstarterna, då de verkligen sporrar mig att fortsätta kämpa för både min skull men även för Tuva-Li’s skull.

LCHF-kickstart 30 oktober 2017 (Dag 28):

❥ Startvikt: 110.9 kilo (27 augusti)
❥ Vikt under kickstart: 104.4 kilo (2 oktober)
❥ Nuvarande vikt: 99.4 kilo
❥ Minskning totalt: -11.5 kilo / – 5 kilo (kickstarten)

❥ Byst: 110 cm / – 2 cm
❥ Midja: 100 cm / – 3 cm
❥ Stuss: 109 cm / – 4 cm
❥ Lår: 56 cm (V) 56.5cm (H) / – 4 cm
❥ Vad: 39 cm (V) 39.2 cm (H) / – 3.9 cm
❥ Arm: 36 cm (V) 35.9 cm (H) / – 0.9 cm
❥ Total minskning i centimeter sen start: – 61.4 cm

* Inlägget sker i samarbete med Matdagboken. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.