Allmänt

Ännu en helg förbi!

Hej fina du! Hoppas att din helg har varit bra. Redan söndag och helgen gick i en rasande fart. Fast det har den kanske inte gjort egentligen, det är kanske för att man varit iväg nu under lördagen och söndagen som gör att det känns som att den sprang iväg. Lördagen och lite utav förmiddagen idag har spenderats på SPA med härliga bloggkollegor.

Körde ut till mamma och hennes man redan vid niotiden igår för att äta gemensam frukost och lämna Tuva-Li där. Hon har fått spendera ett dygn hos sin mormor och moffe med massa bus och mys. Strax innan tolv pussade jag henne hejdå och styrde bilen mot Ängelholm och Hotell Erikslund.

Checkade in strax efter tolv och därefter mötte jag upp alla gäster nere i restaurangen för lite lunch. Både nya och gamla ansikten, så det var jätteroligt att vara lite blandat. Kommer att skriva om hela eventet i sig i ett eget inlägg under veckan men jag ville uppdatera er lite så ni vet att jag inte har glömt bort er.

Hur har din helg varit? Har du hittat på något roligt? Nu ska jag fixa med lite! Kommentarer ska svaras på och jag ska fixa med lite annat smått. Kram så länge ♥

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.