Allmänt

Snabba dagar!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Vi sitter i soffan framför Barnkanalen och ska strax ta på oss ytterkläderna för att köra mot förskolan och jobb. Idag har de nallefest på förskolan så Tuva-Li har bestämt sig att ta med sin stora gris, så jag måste namna den innan vi kör.

Dagarna går så otroligt fort och snart är det helg och även dags för mitt SPA-event jag ordnar på Hotell Erikslund, ska bli så himla härligt och skönt. Tuva-Li ska sova över hos sin mormor och moffe mellan lördag och söndag medan jag är på hotellet. Ska bli skönt med avslappningsmassagen som ingår i vårt paket. Men även få umgås med andra härliga bloggare.

Uppdaterar inlägget under min rast på jobb med länkar till alla som anmält sig och fått en plats. Hinner inte nu innan vi ska lämna hemmet. Kram så länge ♥

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.