Allmänt

Söndagsmorgon!

God morgon fina du! Jag har varit vaken sen halv sex, när grannarna drog igång musik på hög nivå. Lyckligtvis vaknade inte Tuva-Li av det, utan hon vaknade precis men hon ligger kvar i sin säng än så länge. Hon är så duktig, somnar runt halv sju – sju på kvällen och sover hela natten i sin säng. Kan räkna på en hand hur många gånger hon har kommit insmygandes på morgonen men oftast får jag väcka henne på sitt rum på morgonen.

Trodde faktiskt att det skulle bli mer bråk och skrik om kvällarna när hon fick sin stora säng men inte en enda gång, peppar peppar, så har det varit en svår nattning. Men som allt annat så går det i perioder!

Igår var vi ute i skogen och fotograferades av Emma! Blev mest bilder på Tuva-Li men bara roligt. Fick lite inspiration och tänkte försöka köra ut till skogen idag med och ta lite egna foton på henne med min kamera. Men regnar det alltför mycket så får vi ta det en annan dag, så håll tummarna för lite uppehåll.

Tycker att det är så fint med bilder bland höstlöven. Tog förra året och det är roligt att jämföra och se hur hon har utvecklats under årets gång. Sen vill jag ha lite nya bilder till headern här på bloggen, dags att förnya lite även om jag gillar nuvarande.

Rundar av här och ska börja beta av alla inkomna kommentarer! Uppdaterar lite senare igen. Kramar ♥

Förra höstens foto bland löven!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.