Allmänt

Intensiv vecka!

Efter en intensiv vecka är det äntligen helg och några lediga dagar framför oss! Uppdateringen härinne har varit katastrofal men jag lovar att bättra mig. Tuva-Li sover och jag passar på att uppdatera här lite. Jag hoppas dock att Tuva-Li fortsätter sova, trots grannarna vägg i vägg, deras musik och framförallt bas går rakt genom väggarna! Det är så rutorna i vardagsrummet skakar.

Hunnit med mycket denna veckan, jobbat, föreläsning, storstädat lägenheten och middag på Pinchos. Tuva-Li fick vara ledig från förskolan i tisdags när jag var på föreläsning med jobb. Men hon var nöjd över att få vara hemma hos sin gammelmormor och hennes hund.

Igår blev det middag på Pinchos med en arbetskollega och Tuva-Li hade sitt första besök där. Blev många goda rätter! Jag älskar Pinchos och deras koncept med smårätter. Lite besviken på Tuva-Li’s barnplanka, dels var där chili i vissa av rätterna och hon vägrade äta dem, hennes minihamburgare hade ingen ketchup i. Hon åt lite men kommer inte ta en sån planka till henne nästa gång vi är där.

Snabbt litet inlägg såhär på kvällskvisten! Ska börja beta av kommentarer nu tänkte jag, lär ta några dagar innan alla kommentarer har blivit besvarade och godkända, men jag ignorerar er inte så ni vet. Kramar ♥

För ett år sen fotograferade vi en Smash the cake!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.