Allmänt

En mysig tisdag!

Ligger nerbäddad i sängen sidan om Tuva-Li som somnade direkt vid nattningen idag. Trött liten tjej efter en tidig morgon och en dag på förskolan. Kan tycka att det är rätt så skönt att bädda ner sig samtidigt som henne och koppla av i sängen.

I eftermiddags efter jobb blev det ett besök hos Jennifer för lite kaffe och prat! Vi bor ju otroligt nära varandra, men nu var det längesen vi sågs. Tuva-Li gjorde sig hemmmastadd direkt och satt och ritade och lekte med gosedjur. Hon kramade Jennifer några gånger innan vi skulle gå hem. Tack för kaffet och pratsällskapet idag, det får inte gå för lång tid innan nästa träff! 

Innan vi gick hem till oss hämtade vi ut ett paket från Smakbox och Santa Maria, ett paket som ni kommer få se innehållet i senare i veckan, jag vill ta lite finare bilder och det var inget bra ljus när vi kom hem. Spännande och lite nytt innehåll som ska testas längre fram.

Onsdag imorgon och snart har denna veckan gått! Lång dag på jobb imorgon och efteråt ska jag till gymmet för en liten uppföljning av schemat jag fick förra veckan. Tyckte att det kändes bättre igår när jag gjorde vissa övningar, så jag hoppas att hon tycker det med. Mina magmuskler är mer eller mindre obefintliga!

Rundar faktiskt av detta inlägget här! Jag har alldeles för många kommentarer att ta igen och många bloggar att läsa, men det är roligt. Kram och sov så gott sen ♥

Bilderna tagna av: Jennifer

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.