Allmänt,  Livsstil | Hälsoresa

Tröttmössa!

Slut som artist för ikväll! Tuva-Li sover och jag ligger sidan om henne med en kropp som värker, träningsvärken kommer vara ett faktum imorgon kan jag meddela. Ikväll sover vi över hos min mormor, då jag var på föräldrarmöte mellan 18-19:30, så kände att det blev alldeles försent att få Tuva-Li i säng vid halv nio – kvart i nio.

Förutom föräldrarmötet nu ikväll har jag hunnit med några timmar på jobb och träning! Så himla härligt att få köra igenom hela kroppen och känna sig som spagetti efteråt, att köra bilen från gymmet var obehagligt, för benen skakade och värkte som bara den.

Jag hade en tanke på att svara på alla kommentarer som kommit in under gårdagen och idag men jag känner bara för att släcka lampan och lägga mig och sova. Att man kan bli så trött efter ett träningspass är galet! Men underbart härligt.

Så era kommentarer får vänta tills imorgon efter jobb eller till min lunchrast! Sov så gott sen. Kramar ♥

Skorna på bilden kommer ni få veta mer om inom de närmsta dagarna!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.