Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Vi två mot världen!

Kväll, Tuva-Li sover och jag har gott om tid att tänka och analysera! Jag hade velat ge henne hela världen om det hade varit möjligt, hade jag kunnat hade jag köpt ett litet hus till oss på landet så hon hade kunnat springa fritt och leka i trädgården. Hade jag fått önska och drömma mig bort, så hade jag velat se henne leka med och bli älskad av en fadersfigur.

Livet som ensamstående är inte lätt! Hon har bara mig, jag är den som ska ge henne råd på livets väg, plåstra om skrapsår på knä och älska henne villkorslöst. Jag känner mig otillräcklig och känner många gånger att jag inte kan ge henne det hon är värd.

Det är jättetuff att vara ensamstående! Att enbart ha en inkomst, att ta alla fighter själv och att inte alltid kunna hitta stöttning och få råd när det egentligen behövs som mest. För hur uppriktigt frågar någon hur man egentligen mår? 

Jag kan inte ge henne en trädgård att springa i, hon kan inte få hela världen och någon fadersfigur är inget jag hittar i en handvändning. Men jag kämpar, kämpar för henne för att hon ska få en bra, trygg och stabil uppväxt. Det är vi två mot världen – på ett eller annat sätt! Och allt blir bra tillslut ♥

Världens bästa Tuva-Li!

38 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *