Allmänt

Torsdag igen!!

Igår var jag helt slut och somnade strax efter klockan nio! Dels var det lång dag på jobb och klockan fem hade jag bokat in en instruktör på gymmet för att bli visad hur maskinerna fungerar och så vidare – trodde jag ja!

Det blev en riktig genomkörare av kroppen! Så idag har jag träningsvärk i både ben, mage och armar. Men det kommer bli toppen, ska försöka komma till gymmet minst 3 dagar i veckan, mer tyckte inte min instruktör att jag skulle köra än förens mina muskler har arbetat upp sig. Måste försöka vänja Tuva-Li vid miniarenan med, så man kommer upp i dessa tre pass.

Dagen har gått himla fort idag och imorgon är det redan fredag! I helgen ska jag verkligen sätta mig ner och läsa igenom alla kommentarer och läsa bloggar, inte riktigt hunnit med att vara så aktiv på det området. Man jobbar, hämtar loppan på förskolan och sen ska man hinna med hemmet, laga middag och mysa med loppan innan hon ska sova. Däremellan ska även träning klämmas in. Så inte konstigt att man är trött om kvällarna när man nattar Tuva-Li.

I och för sig så tycker jag att varje dag går fort! Börjar bli dags att planera klart inför Tuva-Li’s 2-årsdag den sjunde oktober. Kan dock inte riktigt planera helt då alla inte har lämnat besked om de kommer eller inte än. Blev ett himla liv när jag skrev inlägg på Facebook och påminde om sista dagen! Folk tyckte att jag tjatade och om jag nu ville ha besked fort hade jag fått sätta ett tidigare osa-datum.

Jag ser inget fel i att påminna på Facebook när det är tio dagar kvar! Tycker man att det är tjatigt och gnälligt – scrolla förbi eller ta bort mig som vän, orkar inte med att folk ska komma med pekpinnar om ditt och datt. Vad tycker ni om att man påminner lite innan om att lämna besked? Jag påminner hellre så än att skicka sms till folk om kalaset, för de har redan fått inbjudan, sen är det upp till dem att meddela!

Slutgnällt! Nu ska jag börja beta av kommentarerna lite och sedan förbereda inför morgondagen. Sov så gott sen. Kram ♥

Lilla loppan innan förskolan imorse!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.