Samarbete | Sponsrade inlägg

Smakbox!

 


Inlägget är ett reklamsamarbete med Smakbox! Läs mer längst ner i inlägget.


Som jag tidigare har nämnt här i bloggen för ett par dagar sen så är jag en utav Smakbox’s matinspiratörer, ett jätteroligt uppdrag och det ska bli spännande att få testa deras kommande boxar.

Varannan månad skickas din Smakbox ut! Boxen innehåller cirka 15 olika produkter, allt från större till mindre varumärken. Boxarna innehåller allt från produkter som du kan äta direkt till produkter som ska användas i mat.

En Smakbox kostar 199 kronor och frakten ingår i priset! Varje box är däremot värd mellan 350 – 450 kronor. Bäst av allt är att det inte är någon bindningstid och du kan när som starta, pausa eller avbryta din prenumeration.

Månadens box som jag fick hem häromdagen hade fått namnet inspiration! Och det var verkligen en inspirerande box, mycket nytt och spännande innehåll som jag tidigare aldrig har sett eller testat. Innehållet kan ni se på bilderna nedanför!

Intresserad av att testa en smakbox? Om du uppger koden SOFIAWERLIN så får du 15 % rabatt på första boxen vid start av en prenumeration eller vid köp av en box som gåva.

* Inlägget sker i samarbete med Smakbox. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.