Allmänt

Tisdagen!

God kväll fina du! Hur har din dag varit idag? Själv tycker jag att denna tisdagen bara flög förbi. För oss har förskola, jobb och nya naglar stått på schemat denna tisdag. Tuva-Li lämnades strax efter klockan sju imorse och därefter styrde jag bilen mot jobb, känns som man får köra halva stan runt med tanke på alla vägarbeten och avstängda vägar.

Tuva-Li hade varit både varm, hängig och rosig om kinderna efter att hon hade vaknat efter vilan. Hon hade inte heller velat äta något till mellis, så jag hoppas innerligen inte att det är någon sjukdom på gång igen, många som är hemma med feber tydligen.

Imorgon ska hon dock få vara hemma och vila upp sig! Jag jobbar länge och efter jobb har jag ett inplanerat gymmöte. Så istället för att mamma skulle hämta upp henne och lämna hennes hos min mormor, så ville mormor ha henne hela dagen. Så hon får vila upp sig där och leka med mormors hund!

Hade tänkt pyssla färdigt med min viktminskningsplan ikväll men har ingen ork, sängen var mer lockande efter duschen. Märkligt att energin bara kan försvinna så. Kommer en dag imorgon med och resten av veckan att pyssla med, klar denna veckan kommer den att bli i alla fall.

Dags att ta tag i lite kommentarer! Svarar inte på alla ikväll, då det är över femtio stycken som ska godkännas och besvaras. Ha en fortsatt mysig tisdagkväll. Kramar ♥

Dags att ta tag i samarbetsinlägg!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.