Samarbete | Sponsrade inlägg

Bakboxen augusti!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Bakboxen! Läs mer längst ner i inlägget.


För ett par dagar sen fick jag hem en härlig bakbox med spännande innehåll från företaget Bakboxen. En gång i månaden skickas Bakboxen hem till dig med nytt och spännande innehåll varje månad.

Augustiboxen som är min första bakbox innehöll ingredienser och bakredskap för att göra fabulösa moussebakelser och nötrutor. Jag som LCHF:ar kommer kanske inte själv äta det jag kommer att baka men däremot kommer jag bjuda hem lite vänner på en mysig fika i höstrusket.

Varje box kostar 349 kronor och sen tillkommer där en fraktkostnad på 49 kronor. Boxen innehåller recept samt ingredienser och baktillbehör. Sen får man själv ha basvarorna hemma.

Jag är absolut ingen proffsbagare men det ska bli roligt att testa dessa moussebakelser och se hur de blir. I månadens box var där med små runda formar och bakplast som gör det enklare att få till den runda formen.

När jag har bakat en dag så kommer ni få se slutresultatet här i bloggen samt min erfarenhet av att bak receptet från Bakboxen. Något jag skulle kunna tänka mig att testa från Bakboxen är deras Bakboxen junior, en box som är anpassad för barn. Tänk vad roligt det hade varit att få baka med Tuva-Li!

* Inlägget sker i samarbete med Bakboxen. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.