Allmänt

Ullaredstripp!

Nej jag är inte påväg upp till Ullared idag! Har bara gått en vecka sen jag var däruppe, så lite paus från stället får man ha. Jag skrev till Tuva-Li’s gudmor Sandra att innan jul borde vi åka upp dit, övernatta i stuga och shoppa julklappar.

Sagt och gjort! Den 9 – 10 december åker jag, Tuva-Li, Sandra och My upp till Ullared och GeKås för stugmys och shopping. Tyckte att det var ett himla bra pris för stugan med, 675 kronor och eftersom vi ska dela blir det ingen stor summa var. Ska bli så himla mysigt! En riktig tjejhelg med mina favoritpersoner.

Där lär vara folk men eftersom vi ska bo i stuga kan man i så fall ta shoppingen lite senare på eftermiddagen och inte direkt på morgonen när de öppnar.IMG_0204

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.