Allmänt

Ännu en vab-dag och träning!

Idag blev det ännu en vab-dag med Tuva-Li! Febern ville inte gå ner igår, så jag förberedde arbetskamraterna på att jag inte skulle dyka upp. Så idag har vi myst framför Pettson och Findus, var iväg en snabb runda i förmiddags och hämtade våra pass samt handlade lite till pannkakssmeten. Tuva-Li pekade på filmen innan och sa “jag ha”. Ungen äter aldrig pannkakor annars.

Men jag tänkte att jag testar och ser om det går hem, då hon är dålig på att äta nu när hon är så pass förkyld. Istället för att göra en smet till henne och en smet till mig, blev det en och samma – LCHF pannkakor.

Gjorde lite mindre pannkakor, då de är enklare att vända, så det blev något mellan plättar och pannkakor i storlek. Tro det eller ej men lillfröken åt faktiskt två pannkakor med god aptit. Serverade blåbär och vispad grädde till! 

Imorgon ska Tuvisen vara hemma hos sin gammelmormor och jag kör och jobbar! Har lång dag imorgon och vill inte missa vårt arbetslagsmöte heller. Funderar på att packa ner träningskläder och köra till gymmet efter jobb, hade planerat in fler pass men så blev loppan sjuk. Så därför vore det skönt att få lite egentid på gymmet innan jag hämtar hem henne!

Nu ska jag ta tag i kommentarerna som har trillat in och sen blir det en lugn kväll! Ska lägga mig i tid så man kommer upp när klockan ringer. Kramar ♥IMG_0115

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.