Allmänt

Tidig morgon och simstart!

God morgon fina du! Här är vi uppe före tuppen känns det som. Jag hade hoppats att Tuva-Li skulle sova lite längre idag då vi ska iväg och simma sen. Så just nu ligger vi i varsin del av soffan med filt och kuddar och myser framför Barnkanalen. Vid nio ska vi köra mot simhallen så vi hinner byta om och duscha av oss.

Ska bli spännande att se hur Tuva-Li blir i vattnet nu efter sommaruppehållet! Det har inte varit något speciellt väder för att vara på stranden och simhallen har haft stängt vissa veckor, så något besök där har det inte heller blivit.

Resten av dagen blir lugn! Tänkte fråga mamma sen om hon vill med ut på Väla, ska kolla på lite dekorationer till Tuva-Li’s kalas. Hittat en massa fint på Nille som jag skulle vilja ha. Bättre att köpa hem det i god tid, så man inte står där en vecka innan kalaset och så finns produkterna inte i lager. Än har dock ingen svarat på om de kommer på kalaset, lite tråkigt faktiskt men sista dagen att lämna besked är om cirka en månad.

Nu ska vi mysa vidare här hemma innan jag ska packa ner simväskan! Uppdaterar när vi har kommit hem från simmet. Svarar på alla era kommentarer då med. Kram så länge ♥E6861CB3-20BA-429B-9A7D-D49EA628CF7C

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.