Livsstil | Hälsoresa

Känslan av att vara igång!

God kväll fina du! Hur har din onsdag varit idag? Jag har precis landat i sängen efter att ha varit igång sen strax innan halv sex imorse, tidiga mornar men jag vill hinna borsta tänderna och fixa till mig lite i fred innan jag väcker Tuva-Li.

Jobbat mellan åtta och fyra idag, Tuva-Li blev hämtad på förskolan har sin mormor idag för att slippa långa dagar varje onsdag. Jag passade på att ta ett träningspass på gymmet efter jobb – så underbart härligt att vara igång igen!

Förlåt om det blir mycket träning och hälsa men jag vill ju dela med mig och förhoppningsvis kunna inspirera andra. Idag blev det tre kilometer intervallsträning på löpbandet samt styrka för bröst och axlar – undra om jag kommer kunna röra mig imorgon!

Ska bli så himla spännande att se vad våg- och måttband säger på söndag när det är dags för en check! Började ju äta LCHF-kost runt den sjätte -sjunde augusti, så kosten har jag varit igång med ett tag. Fått höra av en del på jobb idag att det syns att jag har minskat – så det är bara positivt ju!

Rundar av och ägnar mig åt lite bloggläsning samt svarande av kommentarer! Sov så gott sen så hörs vi imorgon igen. Kramar ♥

Efter träning-bild!
Efter träning-bild!

42 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.