Det är nu det börjar!

Resan på resten av mitt liv! Första träningspasset genomfördes i fredags och då utomhus eftersom Tuva-Li inte ville vara på miniarenan. Andra träningspasset genomfördes igår på gymmet med Anna och idag är träningsvärken inte att leka med, benen värker och så fort jag skrattar eller hostar till krampar hela magen.

Varje söndag kommer jag väga- samt mäta mig och dela med mig av resultaten här på bloggen. Före- och efterbilder togs igår och jag tycker faktiskt att det är jobbigt att lägga upp dem. Men jag vill visa er att det går att nå sin “målvikt” genom rätt mat och träning. Bilderna kommer inte att tas varje vecka utan kanske en månad i taget? Vad tror ni om det upplägget? 

Hälsostart 20 augusti 2017:

❥ Startvikt: 110.9 kilo

❥ Byst: 120.5 cm
❥ Midja: 115 cm
❥ Stuss: 118 cm
❥ Lår: 62 cm (V) 61.5 cm (H)
❥ Vad: 44 cm (V) 44 cm (H)
❥ Arm: 39 cm (V) 38.5 cm (H)IMG_9933IMG_9934IMG_9935

68 thoughts on “Det är nu det börjar!

 1. Duktig du är! Kämpar också led viktnedgång men tyvärr är jag långvarigt skadad och varit det i 3 år så kan inte träna mig smal. Gå gärna in på bloggen och kolla!

 2. Jag tror på dig Sofia!! Kämpa på! Vi sitter i samma båt, jag skrev in mig på Viktväktarna nu. Hejja oss! ❤

 3. Heja dig! Du är grym! Jag jobbar också på att gå mer några kilon men framför allt bli en piggare och starkare mamma genom träning och nyttigare kost! 🙂

 4. Du har viljan så du kommer fixa detta galant! 🙂

  Ja det var kul och åka med honom även om vi bara med en liten del av hans tur, två stopp, hade varit kul och varit med en hel dag.

 5. Det är så skoj när man ser resultaten sen . ja håller stora tummarna för dej vännen

  det blev inget jobb för mej idkväll =( kram kram

 6. Åh men detta ska bli kul att följa! Nu när man är gravid har jag hjälpt några tjejer med kost schema och träning bara för att gå ner/ gå upp i vikt eftersom ja är hemma och har så mycket övertid så sånt här tycker ja är så kul att läsa 😀

 7. Duktig du är! Och modig som lägger ut bilderna här :)Själv har jag igår slutat med mitt sockerberoende! Och börjat träna! Nu är tanken varannan dag! Har även skrivit in mig på polefitess med start imorgon! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *