Samarbete | Sponsrade inlägg

Gratis framkallningstjänst för bilder!

Gratis framkallning har ni säker hört tidigare men vem erbjuder det? Att framkalla sina bilder har tillhört vår vardag fram tills nu. Förr i tiden skapade vi hederliga fotoböcker med alla våra minnen men idag sparas allt på datorn och det är något Tony vill ändra på. Han driver fotoframkallningstjänsten: framkalla bilder gratis där man kan hitta alla gratis erbjudanden på nätet.

Efter att ha rest utomlands i några månader insåg han att han hade lyckats spara tusentals bilder i mobilen och systemkameran. Detta ville han ändra på, tänk om bilderna raderas? Då raderas även vår historia och det är en av flera anledningar till att han började verifiera gratiskampanjer och samla allt på ett och samma ställe.

Apropå semesterbilder så kan ni även läsa mer om studien, ingen bryr sig om dina semesterbilder hos SvD. Vi är duktig på att dela med oss vår ledighet, speciellt under sommarperioderna men enligt studien bryr sig inte majoriteten om alla våra bilder på sociala medier. Egentligen spelar det faktiskt ingen roll vad andra tycker, nu har vi möjlighet att framkalla gratis via guiden.

* Inlägget sker i samarbete med Framkallabildergratis.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.
* Inlägget sker i samarbete med Framkallabildergratis.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.