Livsstil | Hälsoresa

Första träningspasset!

Så var det fredag igen! Dagen har verkligen gått otroligt fort, Tuva-Li sover sen nästan två timmar tillbaka och jag ligger sidan om med en grym träningsvärk och brännande ben. Idag körde jag första träningspasset av många tillsammans med en arbetskollega.

Tanken och förhoppningen var att Tuva-Li skulle vara inne på miniarenan och leka medan jag tränade uppe på gymmet. Gick jättebra tills personalen som hade hand om miniarenan kom. Jag försökte gå ett par gånger men Tuva-Li gallskrek. Försökte med alla knep men nej. Vi bestämde oss för att träna lite utomhus, för att få någon form av träning.

Jag hoppas verkligen att det går bättre nästa gång och att hon vänjer sig vid att jag bara är en våning upp och finns i närheten. För jag måste verkligen träna, för bådas skull!

Snabbt litet inlägg innan jag somnar här! Tuva-Li tyckte att det var morgon redan 04:30 imorse, det tyckte inte jag! Kram fina du ♥IMG_9848

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.