Samarbete | Sponsrade inlägg

Solbränna på några minuter!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Wondernails & Beauty SPA! Läs mer längst ner i inlägget.


I måndags körde jag ner till fina och bästa Terese som äger Wondernails & Beauty SPA. Vid förra besöket hos Terese fick jag njuta av en härlig och lyxig ansiktsbehandling. I måndags blev det en helt annan behandling!

Jag lämnade jobb blek och trött i hyn i måndags och kom hem brun och fräsch. Med tanke på vädret i sommar har jag inte lyckats få till någon speciell färg.

Mitt besök hos Terese började redan på söndagen här hemma! Jag skulle förbereda kroppen inför spraytannen genom att raka benen och även skrubba kroppen ordentligt. Så när Tuva-Li hade somnat i söndags tog jag lite egentid i badrummet och förberedde kroppen. Och under måndagen fick jag inte använda deodorant, hudlotion eller smink!

Terese använder sig av märket Beloxy vid sina spraytans! Själva spraylösningen kommer från sockerrör och den aktiva ingrediensen som gör dig brun heter DHA (dihydroxyaceton), ett färglöst socker. DHA reagerar med proteinet i det yttersta hudlagret och skapar därmed ett brunt pigment. Behandlingen är fri från parabener, oljor och alkohol!

Spraytan-maskinen!
Spraytan-maskinen!

En behandling varar i 6 – 8 dagar och för att underhålla din snygga bränna rekommenderas det att man kommer på återbesök var 10 – 12 dag.

Själva behandlingen gick jättefort tyckte jag! Det kändes kallt när färgen hamnade på kroppen, fast det var inget obehagligt. Efteråt fick jag stå och torka i några minuter för att färgen inte skulle kleta av sig. Efter behandlingen känner man sig klibbig men inte på grund av för mycket färg utan för att lösningen innehåller socker.

Efter sprayning!
Efter sprayning!

Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Terese på hennes salong, inte bara för en härlig ansiktsbehandling utan även för en grym spraytan! Om du uppger koden “spraytan-Sofia” vid bokning så får du 50 kronors rabatt – gäller endast nya kunder fram till 1/9!

Jag kommer absolut lägga de minuterna det tar att köra ner för att bli spraytannad av Terese! Har aldrig känt mig så pigg och fräsch.

Före  Efter! * Inlägget sker i samarbete med Wondernails & Beauty SPA och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.
Före <••••> Efter!
* Inlägget sker i samarbete med Wondernails & Beauty SPA och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.