Livsstil | Hälsoresa

Ingen återvändo!

Idag började resten av mitt liv! Idag tog jag mig i kragen och skaffade medlemskort på Filborna Arena här i Helsingborg. Nu ska jag bli den bästa mamman för Tuva-Li och det bästa för mig själv. Det är slut på lata dagar och dålig mat.

Från och med imorgon stryps kolhydratsinnehållet och jag ska verkligen gå all in! Tuva-Li kommer få nyttigare alternativ till middagarna, då jag inte vill låta henne äta kolhydratsfritt när hon är så pass liten.

Vikt- och mått ska tas och jag vågar knappt lägga ut det här men jag vill visa för de som inte tror på mig att jag kan! Så under veckan kommer ett nytt vikt- och måttinlägg upp! Jag hoppas inte att ni tycker att det är tjatigt.

Att jag tar tag i min hälsa är främst för Tuva-Li’s skull men även för min egen skull. Det är ärligt talat, jobbigt att vara överviktig och ha tunga lyft på jobb. Jag har bara en kropp och ett liv och Tuva-Li har bara en mamma i sitt liv.

Jag hoppas att ni kommer vara med mig på min resa! Det kommer finnas stunder när jag bara vill ge upp och i de stunderna får ni mer än gärna komma med peppande ord! Nu kör vi ♥IMG_9859

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.