Allmänt

Måndag, färg och skrapsår!

God kväll fina du! Hur har din måndag varit? Jag tycker att dagen har gått så otroligt fort, man hann komma till jobb sen var det dags att köra hem igen. Tuva-Li har varit hos sin gammelmormor då de hade planeringsdag på förskolan- och skolan. Hon har haft det bra där med, lekt med gammelmormors hund och varit ute i solen. Hämtade dock hem henne med skrapsår på ena knäet samt i pannan och en blå bula som extra.

Hon hade sprungit före min mormor och trillat och skrapat upp! Men hon verkar oberörd och har inte kräkt så förhoppningsvis är allt okej. Klart jag kommer hålla koll på henne men hennes allmäntillstånd är tipp topp och hon busar runt som vanligt så jag oroar mig inte. IMG_9830

Jag slutade jobba lite efter två idag och därefter styrde jag bilen ner mot Malmö och fina TereseWondernails & Beauty SPA! Gick snabbt ner idag och jag höll hastigheten som man får ligga i på motorvägen. Dagens besök resulterade i en härlig spraytan, så nu känner jag mig fräsch och pigg. Tänk vad lite färg kan göra! Mer om dagens besök kommer du kunna läsa om senare i veckan.

Har bäddat ner mig i sängen för att svara på alla era kommentarer och för att jag ska hinna varva ner innan det är dags att sova. Ställt klockan lite tidigare så jag hinner duscha av mig innan jobb imorgon. Kram fina du ♥

Vad hände på snapchat egentligen?
Vad hände på snapchat egentligen?

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.