Allmänt

Söndag!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Tuva-Li slog upp sina ögon strax efter klockan sex imorse, så det var bara att gå upp då hon inte ville ligga kvar i sängen och mysa. Nu sitter vi i soffan framför Barnkanalen och myser istället. Frukosten är intagen och solen skiner utanför fönsterna.

Hade en liten förhoppning om tvättid idag men nej! Här är värdelöst att få tid i tvättstugan, tiden jag har nu satte jag upp för över en vecka sen och då är det två veckor kvar tills vi ska tvätta, helt galet! Får ringa mamma och höra om de har ledigt i deras tvättstuga idag, vi kan inte ha skitiga kläder! 

Förutom att försöka tvätta kläder idag så har vi inga planer för dagen! Jag sitter och letar efter dekorationer till Tuva-Li’s kalas och där finns så himla mycket fint som man vill ha. Har hittat jättefina dekorationer på Nille, så ska ut på Väla en dag och handla det så man kan checka av en punkt till på listan.

Lovar att ni ska få se allt sen när det är införskaffat! Jag älskar att planera och fixa och dona inför kalas och fester. Finns så mycket fint och man kan göra så otroligt mycket, vad tycker ni om planera fester och kalas?

Fyllningen till tårtan bestämdes igår! Ska göra sockerkaksbottnar och ha en fyllning gjord på hallon, philadelphiaost och florsocker mellan. Sen ska tårtan spacklas och spritsas med marängsmörkräm, vad tror ni om den kombon?

Nu ska jag ta tag i alla kommentarer och läsa ifatt bloggar! Uppdaterar lite senare igen, ha en solig söndag ♥

Du är min motivation!
Du är min motivation!

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *