Allmänt

Fredag och planeringsdag!

Hej från den sämsta uppdateraren! Veckan har verkligen gått i full fart och jag har spenderat dagarna på jobb och Tuva-Li har varit på förskolan. Idag fick hon vara hos sin gammelmormor medan jag hade planeringsmöte på jobb mellan 08 – 16, men hon hade haft det bra hos gammelmormor.

Idag började jag i ny klass och det ska bli en spännande höst! Mina magmuskler har fått träna ordentlig idag, som man har skrattat! Jag lovar, vi är allvarliga med! Men man måste få ha roligt på sin arbetsplats med.

Igår hämtade jag hem en liten skadad Tuva-Li från förskolan! Hon hade sprungit med en vagn ute och trillat och skrapat upp tre utav fingrarna på ena handen. Igår var såren helt geggiga men idag har det torkat lite!

Mammahjärtat brast lite! Vet att pedagogerna är otroliga med barnen men att veta att hon har varit jätteledsen och jag inte har varit där gör att hjärtat brister lite. Men det lär inte vara första gången och verkligen inte sista heller.

Snabb liten uppdatering! Svarar på alla kommentarer imorgon och lovar bättre uppdatering härinne. Kramar ♥IMG_9789IMG_9790

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.