Allmänt

Måndag igen!

Hej fina du! Hur har din måndag varit? Dagen gick otroligt fort tycker jag, tillbaka på jobb och på “min” skola. Jag har verkligen trivts uppe på andra skolan med men detta är “hemma”. Nästa vecka drar skolorna runt om i kommunen igång och så även vår, tillbaka till rutiner och lektioner – ny klass, nya utmaningar och nya möjligheter!

Fick ett ryck här hemma efter jobb och storstädade köket! Alla luckor torkades av, vasken diskades ur och saker och ting ställdes snyggt. Imorgon ska jag städa över mitt sovrum och på torsdag tar jag vardagsrummet och Tuva-Li’s rum. Städa är väl aldrig skoj men det blir roligare att ta rum för rum samt att man tar det mer noggrant.

Nästa vecka på måndag ska jag ner till Malmö efter jobb och besöka fina Terese på Wondernails & Beauty SPA igen för ett nytt litet samarbete! Vad det blir denna gången får ni läsa om på måndagskväll alternativt på tisdagen – nyfikna?

Snabbt litet inlägg! Tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen och titta på filmen “Livet efter dig”. Svarar på alla era kommentarer imorgon. Kram finaste du ♥IMG_9767

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.