Allmänt

Shopping och dyr lunch!

Godmorgon fina ni! Hoppas att ni har sovit gott inatt och att morgonen har börjat bra. Tuva-Li valde att ta lite sovmorgon idag, istället för att vakna 05:40, så klev vi ur sängen vid 06:30, alltid lite sovmorgon.

Nu sitter vi och myser i soffan framför Barnkanalen och jag väntar på att klockan ska slå åtta! Såg att min lön inte stämde överens med vad där står på lönespecifikationen, inte för att där skiljer många hundralappar men jag måste ringa och fråga ändå, om där är något avdrag som inte ligger med på specifikationen eller om de har råkat skicka in fel lön. Är glad att det bara är några hundra och inte tusental som fattas!

Strax efter klockan tio ska vi hämta upp Tuva-Li’s gudmor! Blir en liten tur ut på Väla och kolla, kan ju hoppas på att Lindex har halva reapriset här i Helsingborg med, hade varit perfekt att fylla ut loppans växagarderob med lite plagg till förskolan.

Blir lunch därute med! Jag ska dock inte ta barnlunch på stället vi åt på sist, sämsta portionen jag någonsin sett. Fyra pyttesmå potatisar, en matsked ärtor, en halv fiskfilé och en tesked remouladsås – för 65 kronor! Jag låter kanske jättesnål men för 65 kronor får jag en stor lunch för en vuxen person på andra ställen. Dels så tycker jag att det var sjuka priser för en barnlunch som var så pass liten.

Nu ska jag passa på att ta tag i alla kommentarer! Uppdaterar senare igen, ha en fin torsdag så länge. Kramar 

Glöm inte bort tävlingen! Avslutas ikväll 22:00
Glöm inte bort tävlingen! Avslutas ikväll 22:00

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.