Allmänt

Måndag!

Godmorgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Tuva-Li vaknade som alla andra dagar, 06:40, så det var bara att stiga upp och fixa lite frukost. Vi får ha lite mat i magen innan vi sätter oss i bilen och styr den mot Göteborg. Jag hade önskat sol och värme men det ser ut att utebli, istället droppar regnet ner och det är grått och kallt.

Igår regnade det något enormt när vi körde hem från mamma! Jag höll knappt 90 på motorvägen och tyckte att det var läskigt att köra. Jag gillar verkligen inte att köra när regnet vräker ner och det bildas massa vatten på vägen. För några år sen satt jag i en bil när det regnade på exakt samma vis, vi skulle köra om en lastbil men den pumpade ut så mycket vatten underifrån, så vi fick vattenplaning och snurrade runt några varv innan vi träffade mittrefugen.

Det sitter nog kvar lite i bakhuvudet! Jag undviker helst att köra om lastbilar när regnet forsar ner från himlen! Jag tycker att det är otroligt obehagligt och jag vill inte riskera något, trots att jag snart har haft körkortet i tio år. Jag vill framförallt inte riskera något med Tuva-Li i bilen!

Detta snabba lilla inlägg blev inte riktigt som jag tänkte mig! Men det är i alla fall en liten uppdatering. Vi ska strax lämna hemmet och köra inom affären först. Kommer ett tidsinställt under dagen och jag ska försöka att uppdatera så gott det går. Kram så länge ♥

Kofta & leggings: Newbie | Tunika: POMPdeLUX
Kofta & leggings: Newbie | Tunika: POMPdeLUX

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.