Allmänt

En lördag full med planer!

Godmorgon fina du! Hoppas att din lördag har börjat på bästa sätt. Tuva-Li tyckte att det var morgon strax efter klockan fem imorse, lyckades dock få henne att somna om en timme, men klockan sex är alldeles för tidigt en lördagsmorgon.

Någon speciell vila blir det inte idag, vi ska upp till min farfar och hälsa på! Men förhoppningsvis somnar Tuva-Li till ett tag i bilen upp, så hon får lite vila. Ikväll sover vi över hos mamma, så helgen kommer att spenderas borta, men skönt med lite ombyte.

På måndag åker vi upp till Göteborg och spenderar två nätter däruppe! Jag hoppas att väderprognosen ändras så vi slipper regnet. Planen hittills är att vi ska besöka Universeum och åka paddan. Finns mycket att göra i Göteborg så det blir säkert en massa annat skoj också.

Nu blir det lite frukost här hemma och sen ska jag packa ner allt vi ska ha med till mamma! Ska gå igenom bilderna från gårdagens besök hos Wondernails & Beauty SPA också, ska bli roligt att få visa er hela behandlingen i bild- och textform. Kram så länge så hörs vi sen 

Brynen blev galet snygga igår!
Brynen blev galet snygga igår!

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.