Allmänt

Mysig frukost!

Just nu är vi hemma hos mamma och myser i regnet. Vi körde inom affären och handlade nybakta bullar, pålägg och god juice. Äter sällan bullar på morgonen och det passar inte riktigt med LCHF, men ibland får man faktiskt unna sig.

Om ett par timmar ska jag köra mot Malmö och Wondernails & Beauty SPA, ska verkligen bli otroligt skönt att få unna sig det inför helgen. Denna trötta mammahy behöver det verkligen, så jag ska njuta till max hos Terese idag.

Övriga planer för dagen blir lugna! Jag är färdig nere i Malmö runt fyra tiden och är uppe hos mamma igen runt femtiden, så blir säkert middag här ikväll, så vi slipper stressa hem för att laga middag innan Tuva-Li ska lägga sig för kvällen. Vad är dina planer för dagen och kvällen?

Nu ska jag få loppan att vila lite innan jag ska köra! Förhoppningsvis håller sig det värsta regnet borta medan jag kör, hatar att köra på motorvägen när regnet öser ner. Kram fina du ♥

Jag fullkomligt älskar denna bilden på Tuva-Li och Levi!
Jag fullkomligt älskar denna bilden på Tuva-Li och Levi!

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.