Allmänt

Härlig fredag!

Hej fina du! Denna fredag swishade förbi.. Vi kom hem för ett litet tag sen och Tuva-Li sover gott sidan om mig. Passar på att uppdatera lite snabbt innan mina ögonlock blir alldeles för tunga.

Det har verkligen varit en perfekt fredag! Körde ut och åt frukost hemma hos mamma och hennes man, Tuva-Li busade ett tag innan jag la henne för vila runt lunch. Vid ettiden körde jag ner mot Malmö, fick dock planera om min rutt på grund av trafikstopp på motorvägen, men det var mysigt att köra på småvägarna och upptäcka vårt vackra landskap.

Väl framme utanför Malmö blev jag otroligt mottagen av Terese som äger Wondernails & Beauty SPA! Så otroligt härlig och så himla lätt att prata med. Ni kommer få läsa allt om behandlingen och besöket under helgen, men jag kan säga redan nu att min hy är silkeslen!

En liten och snabb uppdatering om dagen! Snart kallar sängen och jag borde egentligen gå igenom bilderna från dagen men jag tar det imorgonbitti, förhoppningvis sover Tuva-Li längre än till 06:30.. Kram och sov så gott 

Fina Terese på Wondernails & Beauty SPA och jag!
Fina Terese på Wondernails & Beauty SPA och jag!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.