Allmänt

Shoppingtorsdag!

God morgon fina du! Hur har du sovit inatt? Jag hoppas att du har fått tillräckligt med sömn och är ordentligt utvilad. Tuva-Li slog upp sina ögon strax efter klockan sju imorse och nu myser vi i soffan framför Barnkanalen.

Om ett tag eller rättare sagt ett par timmar ska vi köra ut till Väla och möta upp Angelica och hennes Levi. Blir nog lite shopping och en fika/lunch därute. Men innan vi möter upp dem ska vi först inom Netto och köpa Blue Keld som inte säljs i butikerna här hemma annars. Ska även inom IKEA och kolla på en större kruka till Tuva-Li’s tomatplantor, de växer verkligen och just nu är ena mycket högre än mina vanliga blommor i fönstret.

Förövrigt har vi inga planer för dagen! Blir någon timme ute på Väla och sen kör vi nog hem till mamma lite snabbt, skulle kolla på ett par skålar till henne när vi ändå var på Väla. Lika bra att lämna av det direkt så man inte glömmer det här hemma sen.

Tusen tack för alla grattis- och lyckönskningar i mitt inlägg igår! Det känns otroligt bra att ha några månader till säkrade, att slippa den där inre stressen för ett litet tag och veta att man varje månad har så man kan ställa fram mat på bordet till Tuva-Li.

Nu ska vi fortsätta mysa lite innan det är dags att fixa till sig! Ska försöka vara ute på Väla och IKEA när dem öppnar klockan tio. Uppdaterar lite senare igen. Kram så länge 

Tuva-Li tyckte att det var intressant med sniglarna igår!
Tuva-Li tyckte att det var intressant med sniglarna igår!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.