Allmänt

Mysig dag!

Hej fina du! Hur har din dag varit idag? Hoppas att solen och lyst lika mycket hos dig som den har gjort här i Helsingborg idag. Idag har det verkligen varit varmt, även om det har blåst lite. Vi spenderade dock några timmar inomhus så blev ingen heldag utomhus i solen, Tuva-Li hade dock aldrig klarat det, vill inte att hon ska bränna sig.

Blev en mysig tur på Väla med Angelica och Levi som du kan se om i detta inlägget! Blev ingen större shopping för min del heller, en klänning och ett par leggings fick följa med hem från rean till Tuva-Li, trettio kronor per plagg kunde man inte motstå samt att det var jättefina plagg.

Vi var hemma strax efter klockan två och Tuva-Li somnade i bilen på väg hem och fortsatte sova trots att jag drog upp vagnen för trapporna här hemma. Lät henne sova, då hon inte vilade middag på Väla. Jag passade på att sitta ute i solen på balkongen medan hon tog sig en liten tupplur.

Rundar av här och svarar på era kommentarer! Ska kolla på lite Youtube-klipp innan det är dags att stänga ögonlocken. Imorgon är det äntligen dags för ansiktsbehandlingen. Kram och sov så gott, så uppdaterar jag imorgon igen 

Mitt kvällssnacks idag!
Mitt kvällssnacks idag!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.