Allmänt

Effektiv tisdagsförmiddag!

Hej fina du! Hoppas att din tisdag har börjat bra. Jag passar på att ta det lugnt i soffan medan Tuva-Li vilar middag i sängen. Vi har varit uppe tidigt idag och hunnit med både tvätt, handling och fix här hemma. Så loppan somnade gott efter lunchen.

I eftermiddag kommer två tjejkompisar på fika! Längesen vi sågs alla tre så det ska bli mysigt, My har jag inte träffat sen marsmånad, längesen och det är skrämmande hur snabbt månaderna går. Räcker att jag tittar på Tuva-Li och ser hennes utveckling varje dag.

Hur galet är det inte att hon blir två år i oktober detta året? Var tog min lilla bebis vägen? Jag ska inte sticka under stolen att det hade varit mysigt med en liten bebis igen och ett syskon till Tuva-Li men det får vänta. Dels vill jag ha en stabil relation med någon men jag vill också bo i större lägenhet eller hus så man slipper flytta en massa.

Jag har redan börjat spåna lite på hennes 2-årskalas! Älskar att planera och fixa, måste dock hitta någonstans att ha hennes kalas. Även om vi har en stor lägenhet så blir det trångt när man dukar till alla inbjudna. Färgtemat ska vara rosa, vitt och guld – så långt har jag kommit i planeringen.

Nu ska jag äta lite lunch medan loppan vilar! Ska passa på att svara på alla kommentarer med. Kram så länge så hörs vi senare igen ♥

Mysig Pinoläsning innan!
Mysig Pinoläsning innan!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.