Allmänt

Första semesterdagen!

Första riktiga dagen på semestern är avverkad! Vi har inte gjort allt för mycket idag, körde hemifrån strax efter klockan tolv. Körde ut till mamma som också har semester, gäller att passa på att vara ute i deras trädgård när solen är framme.

Blev en tur till IKEA med mamma och hennes man! Billig runda för min del men kollade upp lite saker till mitt projekt som ska fixas nästa vecka, lovar att visa vad jag ska göra när vi sätter igång och med vi menar jag mammas man tillika Tuva-Li’s extra moffe. Nyfikna på projektet? Någon som har en gissning? 

Tisdag imorgon och på vår agenda står bland annat tvätt! Mindre skoj men skönt när det är färdigt, ska passa på att städa över lägenheten med. Inte bara det vanliga att damma och dammsuga utan en rejäl storstädning. Hade behövt ta mina fönster med men får ta dem en annan dag i veckan, skitiga som bara den.

Rätt skönt att ha sånt gjort tidigt under semestern så slipper man det sen! Städa gör man ändå men man behöver inte ta storstädning flera gånger varje vecka.

Nu har jag bubblat på om det mesta känner jag! Ställa klockan så vi kommer upp i tid till tvättstugan och sen blir det att läsa bloggar och svara på kommentarer innan ögonen stängs. Kramar IMG_9258

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.