Det här med dejter!

Ni vet när man känner sig redo för att börja dejta, så dör det bara ut! Så känns det idag. Man tror, hoppas och längtar efter den där träffen som man pratat om och sen så helt plötsligt så blir det bara ett tvärt nej. Ingen anledning varför utan bara nej..

Det är inte många jag släpper lite närmre in på livet och när jag väl gör det, då blir allt fel. Man släpper lite på muren man byggt upp för att sen åter bygga upp den och göra den ännu tjockare. När det känns rätt i magen och man känner att det är en person som man gärna hade velat introducera för Tuva-Li så småningom, så känns det ledsamt att det inte kommer bli så.

Idag är jag ledsen över att inte få chansen att se vad det kan leda till. Men någon gång får jag väl åter uppleva hur det känns att dejta igen, att få känna de där fjärilarna i magen och en längtan. Någon gång ska jag få se Tuva-Li springa på stranden, hand i hand med honom som inte bara fångat mitt hjärta, utan även hennes ♥IMG_9185

18 thoughts on “Det här med dejter!

  1. Usch jag vet hur det känns och därför vill jag inte träffa någon längre för jag blir bara sårad hela tiden. Förlåt att jag låter bitter! Men du som är en sådan fin människa kommer att träffa någon en dag. Killen som du träffade nu var inte meningen för dig och jag tror på ödet! 😀 Kramis

  2. Men så bra baby 🙂

    Jag dejta bara fel killar förr, stötte på idioter som misshandla mm. och senaste sex strejka i 3 år och visa sig va otrogen från start men NU ha jag hinnat mannen i mitt liv, aldrig varit så kär 🙂 hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *