Samarbete | Sponsrade inlägg

HamamCo.


Detta inlägget innehåller annonslänkar och pressutskick!


För ett par dagar sen fick jag hem den mjukaste handduken jag känt på från företaget HamamCo. Hamam handduken har sitt ursprung i den turkiska kulturen, där handdukarna framförallt används vid traditionella turkiska bad – även kallade hamam.

Handdukarna från HamamCo är vävda i 100 % oeko tex-bomull och kommer direkt från lokala företag i Turkiet.

Jag fick hem den fina hamam handduken i rosa toner och den är verkligen toppen! Min första tanke när jag öppnade paketet var att jag kommer aldrig bli torr på kroppen efter duschen. Handduken jag fick hem är i måtten 100 x 180 centimeter.

Men handduken suger upp vattendropparna på kroppen väldigt bra och efter varje användning och tvätt känns den mycket mjukare. Vill man inte använda det som en handduk är den perfekt som picknick filt eller varför inte som en sarong på stranden i sommar. Jag kommer använda handduken flitigt året om, det är en sak som är säker! Och jag ska beställa en till Tuva-Li med.
IMG_9126IMG_9125

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.