Jag behöver hjälp!

God kväll fina du! Hoppas att din onsdag har varit bra. Tuva-Li är nattad och hon somnade direkt idag, igår kom hon inte alls till ro och hon somnade först vid halv niotiden, långt över hennes vanliga sovtid.

Vi måste prata lite allvar! Jag har försökt komma igång ordentligt med LCHF-kosten igen. Jag vill verkligen rivstarta och kickstarta ordentligt men jag vet inte varför jag inte gör det. Jag kan alla punkter och prickar när det kommer till strikt LCHF.

Min kropp mår bäst av att äta efter LCHF, jag blir piggare, det märks på kläderna och framförallt så vet jag inte varför jag inte tar tag i det när min största förebild i livet är Tuva-Li.

Det är dels för min egen skull jag behöver gå ner i vikt och ta tag i mitt sötsug! Men framförallt så är det för hennes skull, jag vill inte dö av all skit rent ut sagt som jag stoppar i min kropp. Jag vill se henne växa upp, se henne ta studenten, uppleva hennes första kärlek, se hon utvecklas till en egen och en alldeles underbar person.

Även om hon många gånger ger min gråa hårstrån så är det henne jag lever för! Ingen annan kommer någonsin fylla den platsen som hon har fyllt i mitt liv och hjärta. Träffar jag någon som kommer den personen ärligt aldrig kunna ta första platsen i mitt liv.

Vem sparkar mig ordentligt i baken så jag kommer igång? Vem drar med mig ut på promenader? Jag behöver sällskapet och sporren att verkligen kämpa för Tuva-Li’s och min egen skull. Var finns du som vill hjälpa mig till mitt livs bästa form?

Ny text och nya bokstäver! Någon som vågar gissa på vad jag menar med texten?

68 thoughts on “Jag behöver hjälp!

 1. Alltså hade vi bott i samma stad hade vi kunnat gå tillsammans. Just nu har jag träningssvacka tyvärr och behöver komma igång…Kan vi peppa varandra på insta dnske <3?

 2. Åh vad jag är likadan som dig med att komma igång. Vill exakt samma, både för mig och för Amy’s skull. Har gett mig fan på det nu men behöver också komma ut på mina promenader. Vad sägs om att boka iaf EN dag varje vecka vi går tsm? Kanske hjälper att vi måste för nu har vi bokat. Inga ursäkter. ☺❤

 3. Vet lite för lite om just LCHF , men jag har ätit det någon gång och tycker det fungera bra..

  Tyvärr har jag fått för mig att det kostar lite mycket..

 4. jA det är alltid barnen man lever för
  ja tack det går framåt men gud så ont när man går utan eller överanstränger som idag =(

 5. Har varit med i olga Rönnbergs PT online i 9 mån, det bästa jag gjort. Rekommenderas, aldrig haft så avspänt förhållande till mat nånsin. Nu är det inte LCHF men man går inte lös på kolisarna hur som helst heller.men hoppas du hittar ngt som passar dig att hålla i längden, kanske finns ngt liknande för de som vill köra LCHF?

 6. Hade vi bott närmare varandra hade jag räkt upp handen direkt…behöver också hjälp med motivationen just nu så jag hade lätt kunnat dra ut dig på både den ena och andra promenaden!☺

 7. Fina du, hoppas du hittar någon som kan hjälpa dig. Jag vet hur du känner, jag mår som bäst när jag tränar och äter rätt men ändå hamnar jag där jag slarvar och då känner jag det direkt. Att komma igång ensam är inte alltid lätt. Lycka till <3

 8. Åh, hade gärna följt med om jag bott lite närmre!! <33
  Hoppas att du finner någon själ som bor i dina trakter!!
  Kram

 9. Jag hejar på dig! Kan du inte börja köra styrka eller liknande när du och Tuva-Li ändå är i lekparken? Typ om hon åker rutchkana kör du utfallssteg? Det tar sjukt bra och du ser henne hela tiden

 10. Hade jag bott närmre så absolut!!
  Svar: Ja så himla kul att jag äntligen tog beslutet att göra detta, känns lite halvgalet men nu har jag väl bestämt mig så varför skall jag hålla tillbaka 😉

 11. Jag går med precis samma tankar. Jag måste också ta tag i allt och sluta stoppa i mig allt onyttigt. Jag var duktig och gick ner nästan sex kilo för inte så länge sen men dom har jag tyvärr gått upp igen. Jag har provat LCHF men för mig var inte det rätt metod..

 12. Jag brukar kör en detox när jag börjar om med LCHF. Så har jag märkt att man verkligen måste vilja börja om igen med LCHF

 13. Det är en häftig känsla att barnen automatiskt hamnar på förstaplats 🙂 kommer ihåg att jag sa till min sambo när jag var gravid med första. -ingen får komma emellan oss…- haha! Tvi fick jag. Hon är MItT ALLT 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *