Allmänt

Regnig lördag!

Tuva-Li tog en tidig vila idag, så jag ligger faktiskt sidan om henne i sängen och vilar lite själv. Vi har båda varit uppe tidigt idag och då känns det dumt att dra ut på hennes vila till senare. Inte rätt mot henne att hon ska vara så trött så hon är ledsen.

Vi har dock hunnit med mycket sen vi vaknade! Frukosten är nere i magen sedan länge, jag har diskat upp, hunnit städa undan Tuva-Li’s leksaker flera gånger om samt kollat våra två brandvarnare här hemma. Efter gårdagens händelser i huset rakt över, kan man inte vara mer än försiktig, läste nu på morgonen att det har upprättats anmälan om mordbrandVåra två brandvarnare fungerar men det ska bytas batteri i dem!

Dagens plan är att köra ut till Åstorp och mamma ett tag! Tråkigt väder idag med, grått och regn. Så lite trevligare med sällskap, samt att Tuva-Li får träffa sin mormor och moffe. Men först ska hon få vila klart innan vi beger oss ut dit.

Medan hon vilar ska jag passa på att fixa med lite tidsinställda inlägg som ska upp kommande vecka! Bland annat ska svaren och frågorna i min Q and A upp, ett samarbetsinlägg ska skrivas och lite andra små  inlägg, så bloggen inte ekar tom när jag jobbar.

Uppdaterar lite senare igen och har du frågor att ställa så gör det här, så kommer svaret upp under kommande vecka. Kram så länge

IMG_5963
Tänk så liten du har varit!

30 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *